Een huis verkopen Tips voor een makelaar

Een huis verkopen Tips voor een makelaar

Makelaar

Een makelaar is een uitstekende keuze om uw eigendom te verkopen. Ze kunnen je eigendommen laten zien als je er niet bent. Als u echter niet wilt dat uw huis door de kieren valt, bel dan van tevoren om bezichtigingen te bevestigen. Zo houdt u het aantal bezichtigingen in de gaten en voert u eventuele wijzigingen door. Het laatste wat je wilt is dat de makelaar komt en merkt dat je nog steeds aan het douchen bent makelaar Veenendaal. Ze moeten ook sleutels veilig opslaan en alleen aan de juiste personen vrijgeven. Dit omvat de landmeters die mogelijk naar uw eigendom kijken.

Een makelaar moet ook minimale informatie over de koper hebben. De makelaar moet weten of de koper een hypotheek heeft en zo ja, of hij een keten van advocaten heeft. Hij of zij moet ook een goed begrip hebben van de voorkeuren van de koper. Een makelaar moet weten hoeveel de koper bereid is te besteden en wat het commissietarief is. Het is belangrijk om te voorkomen dat u een te lage of te hoge prijs aanbiedt. Een makelaar moet de vraagprijs niet publiekelijk zeggen totdat hij een taxatie heeft ontvangen.

Een goede makelaar zal ook tips geven over het organiseren van de kasten en het opruimen van het huis. Het organiseren van kasten en verpakkingsdozen is handig bij het presenteren van het huis aan potentiële kopers. Je moet ook rekening houden met de aanwezigheid van huisdieren, aangezien sommige mensen er niet van houden. Als je een huisdier hebt, neem het dan mee naar een show. Sommige mensen houden niet van huisdieren, maar anderen wel, dus zorg ervoor dat je ze aan de lijn houdt.

Klik hier: Makelaardij Prins

Een huis verkopen Tips voor een makelaar
Scroll to top