Een nieuw computersysteem met de Ethereum-cryptocurrency

ethereum

Het Ethereal-project, ook bekend als het Water Infrastructure Network, is een nieuw initiatief van de Graduate School of Business van de University of Southern Californias gericht op hoe slimme contracten kunnen worden gebruikt om real-time waterlevering over de hele wereld te vergemakkelijken. Smart Contract is een vorm van gedistribueerde applicatie die gebruikers coördineert en emploweert dat gebruikers overeenstemming bereiken en een specifieke, vooraf ingestelde overeenkomst tussen de partijen bij het contract afdwingen. Het contract, ook bekend als een virtuele overeenkomst, bestaat uit algemene voorwaarden, evenals verplichtingen, die moeten worden overeengekomen voordat de partijen een van hun overeengekomen taken zullen uitvoeren. Dit is een van de meest innovatieve methoden van hoe slimme contracten kunnen veranderen van de manier waarop het bedrijf is voltooid, waardoor bedrijven de real-time-waarde moeten overbrengen en converteren in het soort monetaire waarde dat kan worden opgeslagen en verhandeld. Door het maken van de backbone voor een nieuwe klasse van beveiligde token, is het project voornemens de basis te leggen voor de tokenisatie van water, energie en gezondheidszorg.

 

Het project zal de eerste van zijn tokenized activa, genaamd tokens, medio 2021 vrijgeven. Dit volgt de lancering van het privé-privé-netwerk van Metropolis, dat zal dienen als een testterrein voor het etherische project. Zodra voldoende bewijs van het vermogen van het projecten om te slagen, wordt verkregen, zal de Ethereal Foundation vooruitgaan en een reeks standaard ether-tokens afgeven die in de hele projecten worden gebruikt. Na de uitgifte van het eerste token blijft het Ethernet-netwerk blijven uitbreiden, grote spelers aantrekken op het gebied van gedistribueerde applicatietechnologie en het bouwen van een sterk netwerk van partners om zijn ondernemingen te ondersteunen.

 

Van vitaal belang voor het succes op lange termijn van gedecentraliseerde technologieën zoals het Ethereal-netwerk, zal het Token Oti of Urchin Traceability ook worden uitgegeven. Dit is een cruciale stap om ervoor te zorgen dat de gehele verdeling van UTI-tokens veilig en vertrouwelijk blijft. In de toekomst kan andere potentiële toepassingen van het UTI-model, zoals voor een wereldwijd betalingssysteem, publieke en particuliere transactierecords vereisen die worden onderhouden door de UTI-tokenhouders. Zoals het is, is het huidige netwerk ontworpen om alleen overdraagbaar te zijn tussen individuen en instellingen.

 

Distributed Computing Systems worden steeds populairder bij ontwikkelaars omdat ze de ontwikkeling van slimme contracten met een grotere mate van veiligheid mogelijk maken dan mogelijk is met gecentraliseerde computersystemen. Dit komt omdat ze minder risico op hacking of interferentie van derden met zich meebrengen. Dit is een bijzonder aantrekkelijke functie voor projecten die de IICO-technologie willen gebruiken om een grotere database van gebruikers te bouwen. Maar zelfs bij de voorgestelde oplossingen is het onwaarschijnlijk dat de UTI een vorm van nuttige backoffice ORICO-functionaliteit zal bieden. Dit komt door twee factoren.

 

Ten eerste vereist het wijdverspreide gebruik van UTI in theetwork de oprichting van een nieuwe klasse van digitale activa – een gedecentraliseerd computersysteem (SCS). Zoals beschreven door de dev in een wit papier eerder dit jaar vrijgegeven, wordt dit bereikt door de implementatie van slimme contracten. Het Smart Contract-systeem is gebouwd bovenop de bestaande cryptografische protocollen en is ontworpen om digitale activumoverdrachten te vergemakkelijken. In feite zal het fungeren als een online transactieverhaal in plaats van een traditionele uitwisseling.

 

Ten tweede vereist het wijdverbreide gebruik van UTI de aanpassing van nieuwe softwareprogramma’s. Om dit te doen, moeten ontwikkelaars beslissen of ze hun geld naar het Cryptolina-platform van een andere digitale valuta zullen verplaatsen. Als dat het geval is, moeten ze bepalen welke valuta die ze willen inruilen. De belangrijkste spelers in de UTI-markt zijn de GERD, USD, euro’s en NZD. Hoewel deze valuta een lagere handelsvolumes en relatief lagere liquiditeit hebben dan het ether-token, hebben ze het potentieel om aanzienlijk hoger rendement aan te bieden.

Klik hier https://www.bitcoinmeester.nl

Een nieuw computersysteem met de Ethereum-cryptocurrency
Scroll to top