Collage Kunstcentrum nieuws

           

Infodagen
INFODAGEN
U bent van harte welkom op 23 en 24 september
tussen 11.00 en 17.00 uur.
Bestuur en docenten zullen u informeren over
cursussen en workshops.
Collage Kunstcentrum Zuiderinslag 4b Hoevelaken       
  

 Afbeelding invoegen  
NIEUW Collage ATELIERGROEP (Kunstcafé)
Op vrijdagmorgen, van 9.30 – 12.00 uur stelt Collage haar atelierruimtes beschikbaar voor iedereen die graag vrij en zelfstandig wil werken. Heb je thuis onvoldoende ruimte of kom je thuis niet echt op gang, kies er dan voor om mee te doen met de Collage Ateliergroep. Vrij werken in een geschikte ruimte en elkaar stimuleren en inspireren kan je eigen werk positief beïnvloeden.
Je kunt kiezen:10 keer = eens per 14 dagen voor 60 Euro of wekelijks = 20 keer voor een kortingsprijs van 100 euro, inclusief gebruik van tafels, schilderezels , beeldhouwbokken, koffie/thee. Speciale prijs voor cursisten: Volg je het seizoen 2017/2018 een cursus van minimaal 10 lessen bij Collage, dan kan je deelnemen voor slechts 40 euro (10 keer) of 80 euro (20 keer).  
     
Afbeelding invoegen
       CURSUSSEN 2017-2018     
       Collage start in het nieuwe seizoen 2017-2018 met een
       uitgebreid en kleurrijk pallet aan cursussen en workshops! 
Voor iedereen wordt er wel een passende activiteit aangeboden.
Leuk om te doen en misschien leuk om weg te geven. 
Inschrijven kan direct online via deze webpagina.
Misschien tot binnenkort! 


 
 
       Expositie 2017
Afbeelding invoegen

Op 5 april werd de jaarlijkse expositie van Collage
Kunstcentrum geopend door Roel Zuidhof (directeur
Bibliotheken Nijkerk). Gedurende 3 dagen waren de meubeltoonzalen van Doggenaar Wonen omgetoverd tot een fraaie expositieruimte met ruim 500 werkstukken van ruim 300 cursisten. In deze periode kwamen vele belangstellenden een kijkje nemen. De schilderijen, tekeningen, beelden van steen, keramiek en glasobjecten geven een duidelijk beeld van hetgeen in de cursussen aangeboden wordt. Het monumentale schilderij in de stijl van Pollock was prominent aanwezig en zal ter sponsoring aangeboden worden aan bedrijven. Op zaterdag gaven de docenten informatie over hun cursus. Inschrijven is nog steeds mogelijk via deze website.
Een foto impressie vindt u onder Fotoalbum:
"Eindexpositie 2017".

Afbeelding invoegen   
COLLAGE KUNSTCENTRUM 
Zoals elk jaar wordt het cursusseizoen bij het Collage Kunstcentrum afgesloten met een gezamenlijke expositie waar werk te zien is van alle cursussen. Speciaal voor deze gelegenheid heeft een groep gevorderde schilders in de abstracte richting besloten een gezamenlijk werk te maken op een schilderdoek met een monumentale afmeting van 3.50 bij 2.25 meter. Het doek is gepresenteerd tijdens de jaarlijkse tentoonstelling op 6,7 en 8 april a.s. in de toonzaal van Doggenaar wonen. Daar is de enige plek waar een schilderij van een dergelijke afmeting kan worden tentoongesteld.  Verder lezen..... 
 
   

Nieuwsbrief

 
Een aantal keer per jaar maken wij een nieuwsbrief
voor onze cursisten en geinterresseerden. 
Als u deze voortaan zelf wilt ontvangen dan kunt u zich hier opgeven.
 
 
 
Klik hier voor onze laatste nieuwsbrief.

 


 

 

          
 

Afbeelding invoegen

 
     


 
   


Save