Winmau Blade 6 Dual Core

Winmau Blade 6 Dual Core

Het Winmau Blade 6 Dartbord is het nieuwste lid van de Blade-serie. Het beschikt over dartbordtechnologie van de zesde generatie die uitstekende speelbaarheid, duurzaamheid en prestaties biedt. Het gepatenteerde sferische oppervlakontwerp levert een verrassend snelle, soepele respons en een ongelooflijk responsief gevoel. Het wordt geleverd in een reeks verschillende kleuren en is verkrijgbaar in twee modellen, een met een dubbelkernsysteem en de andere met een enkelkernsysteem.

mes 6 dubbele kern

De Winmau Blade 6 Dual Core is een innovatief dartbord, met een eenvoudig aan te passen Rota-Lock montagesysteem Dartshopleiden.nl blade 6 dual core. Het bord is gemaakt van het beste Oost-Afrikaanse sisal en is officieel gecertificeerd voor gebruik in professionele toernooien. Het beschikt over de zesde generatie dartbordtechnologie van het bedrijf, wat resulteert in superieure speelbaarheid, duurzaamheid en prestaties. Het innovatieve webontwerp bevat Density Control-draad voor verbeterde dartretentie in de treble en dubbele zones en maximale scorekracht.

De Blade 6 Dual Core heeft twee cores voor maximaal scorepotentieel. De hoge zichtbaarheid en het naadloze speeloppervlak maken het ideaal voor een verscheidenheid aan wedstrijden. De geoptimaliseerde kerndichtheid zorgt voor een soepele dartpenetratie. De buitenste kern heeft een lage dichtheid, terwijl de binnenste kern een hoge dichtheid heeft en overtollige kinetische energie absorbeert. De dual-core basis is ook professioneel goedgekeurd door de World Darts Federation.

Klik door naar de website: https://dartshopleiden.nl/

Winmau Blade 6 Dual Core
Scroll to top